Mike Boddé en Kim Hoorweg

Ook dit jaar organiseert de Lionsclub Rhoon Oude-Maas  hun inmiddels bekende benefietconcert. Het zal worden gehouden op zaterdag 14 december a.s. in de Hervormde kerk aan de Dorpsdijk in Rhoon, inloop is om 19.30 uur en start is om 20.15

Wat is leuker als twee Roterdammers elkaar ontmoeten op Rhoon. Pianist en voormalig cabaretier Mike Boddé en jazz-zangeres Kim Hoorweg gaan elkaar deze avond muzikaal uitdagen.

Ook dit jaar steunen we weer twee goede doelen, namelijk;

“Stichting Ambulance wens”- De naam komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance. De Stichting Ambulance Wens opgezet in 2007 als aanvulling op de verzorging van immobiele terminale patiënten. Er zijn nog teveel patiënten die overlijden zonder dat ze echt alles hebben kunnen afsluiten. Eén van die oorzaken is het onvermogen bepaalde wensen te realiseren doordat de patiënt niet langer mobiel is en andere bestaande voorzieningen hiertoe tekort schieten. De stichting is dus opgezet om mensen te helpen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer.

“Stichting Jarige Job” is in 2010 geboren om kinderen in de armste gezinnen een feestelijke dag te geven. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. De stichting geeft geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Ook de nazit aan de overzijde van de kerk, in het Wapen van Rhoon is elk jaar een feestje. Graag tot 14 december.

Gaarne uw volledig nummer invullen, inclusief netnummer.